Hasil gambar untuk lirik nella tresno suci

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma / Via Vallen / NDX Aka




Lirik "Tresno Suci" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 12 Agustus 2017 dan diciptakan oleh Dwi Subagio. Lagu ini ada di dalam album The Best Nella Kharisma Vol. 4 yang didistribusikan oleh label DSA Records. Berikut cuplikan teks lagunya "mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni masio kowe gawe loro ati iki aku isih tetep tresno mas aku ora biso ngelalekke sliramu soko atiku sing tak jaluk amung …". Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Sewates Angen, Suket Teki, Nonton Jaranan, Hanya Ingin Kau Tahu, dan erry Mahesa – Cinta Di Antara Kita.



Lirik Lagu Tresno Suci

mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas
aku ora biso ngelalekke sliramu soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
ilingi karo anak bojomu iki mas
ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setyomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki
opo kowe ra eling naliko jaman semono
kowe janji setyo marang aku
nganti mbesuk tumoko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali
opo ora eling maneh karo anak bojomu
sing saben dino ngenteni tekomu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
balio marang aku, elingo karo anak bojomu
 
tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe eling marang janji setyomu
ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setyomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki
tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki
kadung anakmu takon kapan bapakku bali
ngertenono ning njero batin iki keloro-loro
ning opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo wanito liyo
tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe eling marang janji setyomu

0 komentar:

Posting Komentar

Online Shop

Pemutih
Obat Pelangsing
Kapsul Pelangsing
loading...