Home » » Lirik Lagu nella kharisma - Kapten Oleng

Lirik Lagu nella kharisma - Kapten Oleng

Lirik Lagu nella kharisma - Kapten Oleng -



Hasil gambar untuk nella kapten oleng




tegane atimu gawe tatu ning atiku
derese eluh iki mergo koe sing jalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gedhe bantere alun nanging ra iso digugu
kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae
kapten aku pengen oleng
mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen
aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono
tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo
senajan mung sedelo
uwes biasane aku mok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno
senajan iki mung sedelo
yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo
mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur-ulur
saiki kowe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
kowe mesti oleh piwalese tresno
tak akoni larane tembus ning ati
sekarang telah hilang s-m-njak kaptenku datang
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

0 komentar:

Posting Komentar

Online Shop

Pemutih
Obat Pelangsing
Kapsul Pelangsing
loading...