Home » » "Tak Antem Watu"nella kharisma

"Tak Antem Watu"nella kharisma

Lirik Lagu Tak Antem Watu

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku
banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji
janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro
pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
 
pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu
ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku
banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji
janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu.

0 komentar:

Posting Komentar

Online Shop

Pemutih
Obat Pelangsing
Kapsul Pelangsing
loading...