Home » , » Kata Lucu Basa Jawa Buat Status Facebook

Kata Lucu Basa Jawa Buat Status Facebook

Kanggo sedulur-sedulur wong jawa sing seneng pesbukan, ora usah bingung goleti kata-kata sing angel di ngerteni, mending gawenono kata-kata sing singkat, pada, jelas, tapi bisa di ngerteni sing arep ngelike, lan sing arep comment. Status pesbuk model ngawur asal njeplak kayakue jare akeh sing seneng sing penting bisa marakna ngguyu ngakak kepingkel pingkel sampek waduke lara. Mangkane bocah nom-noman jaman saiki hobine update status ora jelas babar blaz kaya ora ndue pendidikan. Sing penting eksis apa nongol-nongol neng pesbuk bae, akeh sing ngeLike karo akeh sing comment.

update status paling lucu koplak kocak gokil koclok gendeng bin kenthir nek gak nduwe follower / konco babar blas, ya pada bae ora rame lah. Ya mbokk?
Wis siki ora usah mumet-mumet ubdate status sing alay apa maning sing pegaweane update status sing kaya wong bosen urip, siki sing bocaeh ayu-ayu tur sing ganteng-ganteng ingsine mung bisane ngambekan, lambene manyun baee kaya bebek,purik bae ya percuma di deleng ya keton elek, siki sing penting bisa ngguyu ngakak kaya wong gemblung men awet nom lahh hehe..?

Wis lah aja kesuen aja kakean thetek bengek langsungan bae, contoh teks status singkat super lucu koplak bin norak kanggo update status FB, Twitter,BBM, lan liyane iki. selamat ngguyu kepingkel-pingkel.






Setitik disit Contone Meme Lucu sing gawe ngguyu kepingkel - pingkel sing nggo Dp BBM, FB, Twitter Lan Liane, esih ana akeh maning contone meme sing lewih lucu.

Iku contoh kata-kata lucu sing nggawe ngguyu kepingkel-pingkel, salam sejahtera karo wong jawa kabehane  "ENYONG SAPA RIKA SAPA ENYONG KARO RIKA KAYA KARO SAPA"

0 komentar:

Posting Komentar

Online Shop

Pemutih
Obat Pelangsing
Kapsul Pelangsing
loading...